kleine congresbanner
logo ibestuurcongres.nl

zoeken binnen de website

De voorbeschouwing

  • 10:30 – 10:50
  • Online

Het iBestuur Congres 2020 heeft wel iets weg van de Champions League-finale: de topspelers op het veld, de trainers, de reserves en de verzorging langs de lijn, en de kijkers thuis achter de buis.

Het gros van de 150 sprekers en presentatoren is op 11 september op locatie in Papendal om vanuit elf tot studio omgebouwde zalen hun 53 break out-sessies te presenteren. Veertig technici en bijna evenveel logistieke en productionele medewerkers zijn de hele dag in de weer – langs de lijn – om dat allemaal in goede banen te leiden.

Alle reden om – met een knipoog naar de voetballerij – de uitzending te beginnen met een informele voorbeschouwing vanuit de Skybox met uitzicht op de atletiekbaan van Papendal.

Aan tafel bij dagvoorzitter Onno van Veldhuizen bespreken Emine Özyenici – dagvoorzitter van de vorige editie van het iBestuur Congres – Maarten Hillenaar en Jos de Groot de ins en outs van het congres, de spelers en de opstellingen, het veld en de tactiek. Weet dat er twee voormalige bijna-topvoetballers aan tafel zitten!