kleine congresbanner
logo ibestuurcongres.nl

zoeken binnen de website

  • VIDEO-VERSLAG
  • Rob Elsinga

Responsible Technology inclusief Privacy, Security

Naarmate de Nederlandse samenleving verder digitaliseert, groeit ook de maatschappelijke impact van technologie. Vraagstukken over privacy, veiligheid en compliance, en in toenemende mate ook de ethische implicaties van kunstmatige intelligentie, algoritmes en de explosie aan data, worden daarmee steeds complexer.

Als aanbieder van een breed scala aan nieuwe technologie is Microsoft zich goed bewust van haar rol om technologie verantwoord, veilig en vertrouwd te ontwikkelen en implementeren. Ook levert Microsoft actief een bijdrage aan bredere politieke en maatschappelijke discussies over de principes, waarden en uitdagingen rond verantwoorde technologie. In deze sessie geeft Microsoft Nederland een overzicht van de verschillende onderwerpen op dit gebied, zoals open data, cybersecurity normen, gezichtsherkenningstechnologie en de ethiek van AI.

Live Telehealth demo met Mixed Reality 11:45 – 12:00 uur

Heeft u een ernstig zieke COVID19 patiënt van dichtbij gezien? Joris Haverkort, Directeur Experience Center Microsoft. demonstreert live hoe gedurende COVID19 experts op afstand medische hulp kunnen verlenen via Hololens en Mixed Reality.