partnermenu
kleine congresbanner
logo ibestuurcongres.nl

zoeken binnen de website

Parnerpagina Imagem

logo imagem

Over IMAGEM

| 26 augustus 2021

Wij zijn vertalers en locatie-intelligentie is ons domein. Wij zijn nieuwsgierig en moedig in alles wat wij doen. Door bedrevenheid en vakmanschap verbinden wij ruimte, tijd en schaal. Wij omarmen verandering en durven te wagen aan een ecosysteem van innovatie en co-creatie dat de kloof overbrugt tussen de echte wereld en de digitale wereld.

We helpen onze klanten inzichten te verkrijgen door complexe, ruimtelijke vraagstukken op te lossen door middel van innovatieve en geavanceerde locatie-intelligentie oplossingen. Door onze expertise en innovatieve technologie automatiseren, visualiseren, analyseren en vertalen we data naar sturingsinformatie; waardoor u op feiten gebaseerde beslissingen kunt nemen.

Imagem op het iBestuur Congres 2021:

Voor echte baanbrekende ICT-vernieuwing binnen de overheid, willen wij uw aandacht vragen voor de sessie

‘Next generation besluitvorming: van datagedreven naar beleidsbewust’.

IMAGEM presenteert tijdens deze sessie een innovatieve methode en framework om overheidssystemen (beleids)bewust en adaptief te maken voor een betere en snellere besluitvorming.

Vrijwel alle processen binnen de overheid hebben te maken met een locatie. Locatietechnologie wordt dan ook veelvuldig toegepast. Door de juiste balans van geautomatiseerde en handmatige besluitvorming toe te passen, kunnen mens en machine samenwerken om elke situatie in de volledige context te begrijpen. Dit systeem ‘luistert’ naar relevante gebeurtenissen, zodat er continu naar de gewenste beleidsdoelstellingen toegewerkt kan worden, bestuurlijk en interbestuurlijk. Door contextgedreven te kunnen handelen helpt deze methode organisaties omgevingsbewust te maken.

Tijdens deze sessie delen de bedenkers van deze nieuwe contextgedreven methode, Wouter Brokx (CEO IMAGEM) en Wim van Stokkum (decision architect bij IMAGEM en expert op het gebied van kennistechnologie en AI) de visie en aanpak van deze nieuwe methode en wat dit voor u zou kunnen betekenen. Ook laten we u enkele praktische toepassingen voor dienstverlening en besluitvorming zien.

Lees meer over de sessie..

Website: www.imagem.nl
Over ons: www.imagem.nl/wie-we-zijn/

Telefoon: (+31) 055 2002 055
E-
mail: info@imagem.nl