partnermenu
kleine congresbanner
logo ibestuurcongres.nl

zoeken binnen de website

Partnerpagina ICTU

ictu logo

Slimmer werken met Data

In deze webinar wordt je door Edwin Rijgersberg, projectleider van het JenV Datalab en Marianne Middelhof, Toezichthouder Gerechtsdeurwaarders, meegenomen in een datagedreven praktijkcasus van Bureau Financieel Toezicht.

In het online webinar ‘Slimmer werken met Data’ word je door Edwin Rijgersberg, projectleider van het JenV Datalab en Marianne Middelhof, Toezichthouder Gerechtsdeurwaarders, meegenomen in een datagedreven praktijkcasus van Bureau Financieel Toezicht.

Deze sessie is deel 3 van een drieluik over Data en Democratie. Deze sessie gaat vooral in op de vraag hoe een datagedreven aanpak in de praktijk verloopt.

Wil je je graag verder verdiepen in het vraagstuk datagedreven werken en heb je behoefte aan een introductie op dit brede vraagstuk of te leren van experts? Kijk dan ook eens naar de sessie van dhr. Jan van Ginkel of sluit aan bij het expertpanel waar je de gelegenheid krijgt tot het stellen van vragen.

Met dit drieluik krijg je een 360 graden-perspectief op het vraagstuk van datagedreven werken en de interactie hiervan met complexe maatschappelijke vraagstukken en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Heb je hierna behoefte aan verdere handreikingen? Kijk dan ook eens naar: