partnermenu
kleine congresbanner
logo ibestuurcongres.nl

zoeken binnen de website

Founding partner Google

Google gaat graag met u in gesprek

| 7 september 2021

We kijken er naar uit u te ontmoeten tijdens iBestuur 2021. In de tussentijd nodigen wij u van harte uit om alvast kennis te maken

1. MEET GOOGLE: boek een korte sessie met Erwin Angelier and the team, onze Publieke Sector Lead, en zijn team om uw vragen en uitdagingen te bespreken.

2. Ontdek en leer met Google hoe een digitale leider in Cloud technologie te worden. Volg ons Learning Path om beter te begrijpen hoe Cloud precies werkt, en hoe het processen in elke sector drastisch kan verbeteren.

We gaan graag met u in gesprek

Meer weten wat Google kan betekenen voor uw digitale transformatie? Neem deel aan één van de volgende live sessies op het iBestuur Congres 2021 waaraan Google Cloud een bijdrage levert:

Waarom heeft de publieke sector nu meer dan ooit data-analyse nodig?
In deze sessie over innovatie en verandering voor de verbetering van de samenleving en de burgers deelt Erwin Angelier, manager publieke sector bij Google Cloud, het laatste nieuws over data-gedreven inzichten en bespreekt hij de praktijkgevallen van het Cabinet Office in het Verenigd Koninkrijk en Thuiszorg West-Brabant.

Moderniseren met API’s: De Tikkie App van ABNAMRO
Ontdek meer over hoe digitale transformatie de gebruiker centraal stelt met het eigenwijze en inspirerende verhaal van Tikkie – van ABN AMRO met Koen Adolfs, Cathy Dingemanse en Larissa Zegveld.

Verduurzamen met digitalisering: je kunt meer dan je denkt!
Tijdens deze sessie beantwoorden Mark Bressers, directeur-bestuurder bij de Nederlandse Emissieautoriteit (NEa) en Frank van der Wolf, Principal Architect bij Google Cloud, vragen als: hoe daag je jouw IT-leverancier uit tot duurzaam gedrag? En hoe maak je jouw cloudstrategie zo duurzaam mogelijk?

Hybride werkcultuur en de toekomst van werk
Tijdens een paneldiscussie met Rijkswaterstaat en Capgemini bespreken Erwin Angelier en Robert Jan van Berkel de hybride mix van thuis- en kantoorwerk die sinds de pandemie voor veel bedrijven de norm is geworden en hoe technologie samenwerking, innovatie en werknemerswelzijn kan verbeteren.